Youthink Hostel

Republicii St. no 74, 400015 Cluj-Napoca, România, Cluj-Napoca

General

Oferind WiFi gratuit, parcare gratuită și o grădină mare cu terasă și grătar, Youthink Hostel este situat în Cluj-Napoca, la 400 de metri de Grădina Botanică din Cluj și la 10 minute de mers pe jos de Piața Unirii.
Fiecare cameră și dormitor comun include cutie de valori și oferă acces la o baie comună. Lenjeria de pat este inclusă în tarif, iar prosoapele sunt disponibile la un cost suplimentar.
Universitatea Babes-Bolyai este situată la 900 de metri de Youthink Hostel, iar Statuia lui Matei Corvin se află la 1,1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, situat la 10 km de Youthink Hostel.

Check-in time

14:00

Check-out time

12:00

Anulare/Plata in avans

Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de tipul camerei.

Copii si extra paturi

Toţi copiii sunt bineveniţi. Nu există spaţiu pentru paturi suplimentare în cameră.

Animale de companie

Se acceptă animale de companie (vă rugăm să contactați proprietatea în prealabil). Poate să stea gratis.

Carti de credit acceptate

Visa, MasterCard, Maestro

Facilities

 • Parcare gratuita
 • Incalzire
 • Masa de calcat
 • Chicineta
 • Spalatorie
 • Cutie de valori
 • Seating area
 • Baie comuna
 • Serviciu de trezire
 • WiFi

Internet

Internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit.

Parcare

Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, cunoscuta de asemenea sub denumirea de Cluj, este situata in partea nordvestica a tarii. Geocrafic, este aproximativ echidistanta de Bucuresti (324km), Budapesta (351km) si Belgrad (322km). Orasul este inconjurat de Muntii Apuseni, Podisul Somesan si Campia Transilvaniei. Este capitala istorica a Transilvaniei si reprezinta unul dintre centrele importante academice, culturale si economice din Romania.

 

Sports & nature

Sports & natureSportul si natura sunt garantate nu numai prin numeroasele parcuri din orasul Cluj-Napoca (Parcul Central Simion Barnutiu, Parcul Iulius, Gradina Botanica Alexandru Borza, Parcul Cetatuia, Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu), cat si prin Complexul Turistic Baisoara, Baile Cojocna, Salina Turda, Lacul Tarnita, Dealul Feleacului, care sunt situate in apropierea orasului.

Orasul are doua stadioane: Dr. Constantin Radulescu (sau Stadionul CFR Cluj) si Arena Cluj, cel din urma fiind un stadion de elita UEFA.

Nightlife info

Nightlife infoIn anul 2015, Clujul a fost numita Capitala Europeana a Tineretului, ceea ce face ca numeroasele baruri, cluburi si restaurante sa nu fie o surpriza. Orasul gazduieste anual festival uri de muzica cu renume, precum Festivalul Untold si Electric Castle.

Culture and history info

Culture and history infoCluj-Napoca este un oras care abunda in strazi inguste si cladiri vechi cu arhitectura specifica Erei Medievale, Renasterii si Barocului.

Orasul are multe institutii, culturale si educazionale care merita vizitate, cu mar fi Casa lui Matei Corvin, Piata Principala sau Piata Unirii in care e situata Biserica Sf. Mihail, Teatrul National Lucian Blaga in care isi are sediul si Opera Nationala Romana, Palatul Bánffy in care e situat si Muzeul National de Arta, Palatul Széki, Palatul Rhédey, Palatul Berde, Palatul Teleki, Palatul Jósika, Palatul Toldalagi-Korda, Palatul Wass.

Clujul gazduieste urmatoarele festivaluri: TiMAF (Transilvania International Music & Art Festival), TIFF (Festivalul de Film International Transilvania), Comedy Cluj, Festivalul “Temps d'images”, Festivalul International de Chitara Transilvania, Toamna Muzicala Clujeana, Festivalul Mozart, Festivalul de Jazz Transilvania, Festivalul Luminii.

Numele orasului dateaza din secolul al XII-lea din latinescul “Castrum Clus”, cuvantul “Clus” insemnand “inchis” si referindu-se la dealurile si muntii care inconjoara orasul, dar a fost cu mult timp inainte o zona militara, in timpul cuceririi Daciei in 107-108 de catre Imperiul Roman. Evolutia orasului este necunoscuta pana in secolul al XIX-lea, cand ungurii au ocupat teritoriul, urmati de germani. Clujului i s-a dat statutul de “civitas” (oras) in 1316, cand i s-au construit numeroase fortificatii pentru protejarea impotriva invaziilor tatare si otomane. In 1699, orasul a devenit parte din Imperiul Austriac sub conducere habsburgica si in 1867 a devenit parte din Ungaria. Numele actual il are din anul 1918, cand a devenit parte componenta din tara unita Romania.


Read more
 • Bed and Breakfast

  Book now