X Hostel Bucharest

str. Balcesti nr. 9, Sector 3, 030221 Bucureşti, România, Bucuresti

General

Hostelul X se află la doar 300 m de centrul istoric al orașului Bucureşti şi de zona Lipscani, cu viața sa de noapte vibrantă. De asemenea, este amplasat convenabil la 450 m de stația de metrou Piaţa Unirii, oferind acces facil la serviciul de transfer de la/la aeroport.
Hostelul X are un pub unde oaspeții pot savura la sosire o băutură din partea casei. În plus, săptămânal proprietatea găzduiește diverse evenimente și organizează petreceri și tururi de baruri.
De asemenea, la X Hostel Bucharest oaspeții se pot distra alături de prieteni descoperind misterele încăperii speciale destinate jocului Evadare din Cameră.
Unitățile de cazare de la X Hostel sunt luminoase și au podea din lemn de esență tare. Camerele beneficiază de aer condiționat și includ o baie privată, iar dormitoarele comune au acces la o baie comună.
Sector 3 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte,gastronomie și explorarea centrului istoric.

Check-in time

14:00

Check-out time

11:00

Anulare/Plata in avans

Politica de anulare şi plată în avans variază în funcţie de tipul camerei.

Copii si extra paturi

Toţi copiii sunt bineveniţi. Un copil sau adult plăteşte 15 EUR pe noapte pe persoană dacă foloseşte un pat suplimentar. Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1. Nu există spaţiu pentru pătuţuri în cameră. Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel. Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului.

Animale de companie

Această proprietate nu acceptă animale de companie.

Carti de credit acceptate

Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay

Facilities

 • Aer conditionat
 • Bar
 • Incalzire
 • Chicineta
 • Spalatorie
 • Canale Pay-per-view
 • Baie privata
 • Seating area
 • Baie comuna
 • TV
 • WiFi

Activitati

tenis de masă, darts

Internet

Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parcare

Nu există parcare disponibilă.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti este Capitala si cel mai mare oras al Romaniei. Reprezinta centrul cultural, industrial si financiar al tarii. Este traversat de Raul Dambovita si este cunoscut ca Micul Paris datorita urbanizarii masive si atractia strainilor pentru oras in timpul perioadei dintre anii 1859-1946.

Bucuresti

Sports & nature

Sports & natureCel mai renumit sport din Bucuresti este fotbalul, intrucat echipele sale (Steaua, Dinamo si Rapid) sunt renumite in Europa. Arena Nationala, cel mai nou stadion inaugurat in data de 6 spetembrie 2011, a gazduit Finala Europa League in anul 2012 si are o capacitate de 55.600 de locuri, ceea ce il face sa fie cel mai mare stadion din Sud-Estul Europei.

Exista cluburi sportive si in domeniul hockey-ului, rugby, basket, handabll, polo si volley. Campionatele Nationale de Atletism si Gimnastica se desfasoara in Bucuresti la Sala Polivalenta, spatiu folosit si pentru alte sporturi de interior precum volley si handball. Cel mai mare spatiu acoperit sportiv este Centrul Romexpo cu o capacitate de 10.000 de locuri, folosit si pentru gazduirea meciurilor de tenis, box si kickbox. In fiecare an, in Bucuresti se organizeaza BRD Trofeul Nastase Tiriac , un turneu International de tenis inclus in Turul ATP. Turneul in aer liber are loc in complexul Arena BNR. Patinoarul Mihai Flamoropol gazduieste meciuri de hockey, avand o capacitate de 8.000 le locuri. Majoritatea meciurilor de rugby se tin in cadrul Stadionului Arcului de Triumf.

Bucurestiul are o varietate de parcuri care pot fi valorificate pentru miscarea in aer liber: Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau, Parcul Tineretului, Gradina Botanica, Parcul Carol, Parcul Circului, Parcul Kiseleff, Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR).

Nightlife info

Nightlife infoDistractia este asigurata in zone precum Lipscani si Regie. Capitala este recunoscuta in Europa pentru distractie si pentru cluburile de renume Kristal, Studio Martin, Gaia, Bamboo, Fratelli, Kuturhaus si Fabrica.

Culture and history info

Culture and history infoBucurestiul insumeaza o serie de festivaluri culturale de renume pe timpul verii, anual. Opera Nationala organizeaza Festivalul International de Opera anual in lunile mai si iunie, reunind ansambluri si orchestre internationale. Ateneul Roman e gazda pentru Festivalul George Enescu o data la doi ani. Muzeul Taranului Roman si Muzeul Satului organizeaza mai multe evenimente cu expozitii si targuri pe parcursul anului. Incepand cu anul 2000, datorita cresterii in numar a comunitatii Chineze, incep sa se organizeze evenimente culturale chineresti. Primul festival official, Ajunul Anului Nou Chinezesc, a avut loc in februarie 2005 si a avut loc in Parcul Nichita Stanescu, fiind organizat de catre Primaria Bucurestiului. Tot in anul 2005, Bucurestiul a fost primul oras din Sud-Estul Europei care a organizat Parada Vacilor, in care Capitala a fost decorata cu zeci de sculpturi de vacute.

In anul 2004, Bucurestiul s-a impus in cadrul celor mai importante festivaluri din Estul Europei prin BIFF (Festivalul de Film International Bucuresti). Teatrul, filmul si muzica romanesca sunt puternic influentate de cultura si traditii.

Alte muzee de vizitat in Bucuresti sunt Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Muzeul Taranului Roman care a fost declarat Muzeul European al anului 1996. Detine o colectie de aproximativ 9.000 de obiecte din ceramica, textile, lemn etc. Muzeul Roman de Istorie este un alt muzeu important al Bucurestiului datorita artefactelor marturii alte istoriei tarii de pe vremea timpului preistoric.

Originile exacte ale orasului sunt necunoscute. Se spune din folclor ca orasul a fost fondat de Bucur, un pastor, dar mai degraba a fost fondat de catre Radu Voda (cunoscut si sub numele de Radu Negru), conductor al Valahiei in perioada 1290-1300. Orasul a capatat proportii in perioada de domnie a lui Vlad Tepes, cand a devenit zona de interes principala de pe teritoriul Valahiei. Centrul Vechi al orasului gazduieste Palatul Voievodal – Curtea Veche, resedinta lui Vlad Tepes. In timpul domniei lui Mihai Bravu, in batalia din 1594, Bucurestiul a fost in mare parte distrus, afectat de batalia cu turcii. Abia in timpul domniei printului valah Matei Basarab in ani 1640 orasul a fost reconstruit. Bucurestiul a avut o perioada de decadere si in anii 1600, cand a fost invadat de ciuma si foamete. Alte nume importante care au fost la conduce rea Bucurestiului sunt Constantin Brancoveanu, Pavel Kiseleff, Alexandru Ioan Cuza, Carol I (primul rege al Romaniei).

Intre anii 1920-1930, Bucurestiul era unul din cele mai avantgardiste orase ale Europei, dar orasul a suferit in timpul bombardarilor din cel de-al Doilea Razboi Mondial. A fost refacut in urma autoritatilor care apartineau Uniunii Sovietice dupa incheierea razboiului, dar l-au si extins in cartiere uriase precum Titan. Populatia orasului s-a dublat de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial (900.000) pana in anii 1980 (1.8 milioane).

Bucurestiul a fost scena uneia dintre cele mai mari batalii care a avut loc in timpul Revolutiei din 1989, in zona Pietei Revolutiei, Pietei Universitatii, cladirii TVR si Aeroportului Otopeni. Capitala s-a dezvoltat si dupa evenimentul Revolutiei, mai ales in zona de margine a orasului.


Read more
 • Bed and Breakfast

  Book now